Menu
Your Cart

Avoid waiting time, Call and order on 36 70 03 04 so the food is ready when you arrive ...

ORIGINAL ITALIAN PIZZA
ORDER ONLINE
SO YOUR PIZZA IS READY WHEN YOU COME ...
ORDER HERE
DIFFERENT VARIANTS
SANDWICH & BAGELS
FRESH & HOMEMADE
ORDER HERE
Surprisingly Tasty
TRY OUR
TASTY BURGERS
ORDER HERE

Dit Madhus i Lyngby

Vi byder hele Budinge og lyngby og omegn velkommen til Madhust Pizza & Burger som i mange år har været en del af mad branchen. Hos os er frokosten, aftensmaden eller mellem-måltidet klar på ca. 10-15 minutter. Vi tilbyder lidt for enhver smag - det kunne være en smagfuld originale italiensk pizzaer, sandwich, salater varme retter mm.

Obtain discounts and points...

Undgå kø og ventetid. Bestil online so din mad er klar når du kommer. Du kan også opnå rabat og points ved onlinebestilling. Vi følger glædeligt med den elektroniske udvikling. Derfor - er alt nemt - ligetil og on-line, lige fra bestilling og betaling til levering - alt klares fra vores site.

Pick up your food or have it delivered

Du har mulighed for selv og afhente maden eller få maden leveret. Det er ligeledes muligt at sidde og nyde din mad i vores hyggelige udendørs-servering i hele sommertiden. Vi prioriterer høj køkkenhygiejne samt fornuftige priser, hvor alle kan være med. Vi ser frem til at betjene Dem, og vi vil sætte pris på et tillidsfuldt samarbejde. Fuld tilfredshed, lækker mad og god service er vores forpligtelse over for vores kunder. Vel mødt hos Madhuset - Velbekomme!

Sandwich og Bagels for arrangements

Madhuset tilbyder levering af forskellige sandwich og bagels både til private arrangementer og firmaer arrangementer. Vi tilbyder levering fra 10 – 500 personer. Det er ligeledes muligt selv og afhente maden og dermed undgå leveringsomkostninger. Sandwich- og bagels konceptet er baseret på at fremstille god mad, som altid tilberedes omhyggeligt af årstidens bedste råvarer- gerne indkøbt lokalt og med vægt på sundhed, smag og variation, som går lidt ud over det sædvanlige. Vi tilbyder gourmet variationer samt de mere klassiske sandwich og bagels – alle bygges i friskbagt sandwich og bagels brød. Vi bestræber os på at levere en brillant sandwich og bagel, der på alle måder udmærker sig. For at få det præcis, som vi vil have det, laver vi alting selv. Fra dressinger, marinader og forskellige dip, til vegetarbøffer. Vi er bevidste om, at sundhed og velvære er vigtig for os alle.

Many benefits of creating an account ...

Opret en gratis konto og få som en af de først vores nyhedsbrev… Du får mange fordele ved at oprette en gratis konto. Det hele er ganske lige til og online. Fx kan du se dit nuværende køb, du kan se dine seneste køb samt tilhørende faktura. Som nogle af de første får du tilsendt vores nyhedsbrev med de nyeste tilbud, og du vil altid være opdateret på vores bragende gode tilbud du får ligeledes billigere priser, når du opretter dig som kunde.

We prioritize hygiene...

Når man bestiller mad ude fra, er vi klar over det er en tillidssag. Det er derfor en selvfølge for os, at kvalitet og hygiejne prioriteres højt. Vores leverandører udvælges derfor med omhu bl.a. i forhold til hygiejne og kvalitet. Vores elite smiley taler for sig selv – hygiejne og kvalitet er altid på samme høje niveau hos os. Du kan derfor uden bekymring bestille mad hos Madhuset.

What are customer saying about us...

Vi brander for madbranchen, vi elsker og lave god mad af gode og friske råvarer, det er en af grundene til vi har mange tilfredse kunder
We use cookies and other similar technologies to improve your browsing experience and the functionality of our site. Cookie Policy.