Menu
Your Cart

Avoid waiting time, Call and order on 36 70 03 04 so the food is ready when you arrive ...

Madhuset Blog RSS Feed

02 Aug Madhuset i Lyngby
Madhuset 0 1745
Vi byder hele Budinge og Lyngby og omegn velkommen til Mad Hust Pizza & Burger som i mange år har været en del af mad branchen. Hos os er frokosten, aftensmaden eller mellem-måltidet klar på ca. 10-15 minutter. Vi tilbyder lidt for enhver smag - det kunne være en smagfuld originale italiensk pizzaer, sandwich, salater varme retter mm. Vi følge..
02 Aug Madhuset leverer også til festen...
Madhuset 0 1092
Vi tilbyder sund og velsmagende mad lavet på gode råvarer. Vi har kriterier for råvarer, tilberedning, velsmag og hygiejne samt hvordan vi yder den bedste service. Samlet set arbejder vi målrettet for en bæredygtig gastronomi. Vi leverer både til private samt erhvervsrelaterede kunder samt offentlige institutioner. Det kan være til private fest..
02 Aug Prøv vores lækre bagels
Madhuset 0 1386
bagel, oprindelig jødiske småbrød, kendt i Danmark via det amerikanske køkken. De stammer som de fleste jødiske brød fra Østeuropa og har sandsynligvis oprindelse i de russiske bubliki. Bagels er kranse af gærdej, der gennemkoges i vand og derefter pensles og bages, hvilket giver dem en tæt krumme og glasagtig skorpe. Efter amerikansk forbillede..
26 Jul We love pizza...
Madhuset 0 1490
We all love pizza...er der nogle, der har taget pizzaen til sig, så er det danskeren. Vi spiser i Danmark ca 104 millioner pizzaer om året. Hvem kan ikke lide en god Italiensk Pizza... vi tilbyder et bredt udvalg af forskellige pizzaer. Du vælger blot efter din yndlings toppings, og vi supplerer gene med hvidløgsolie, et strejf af chili eller et g..
15 Sep Burger, Tasty and Juicy
Madhuset 0 14603
Hos Madhuset bestræber vi os på at give dig en enestående burgeroplevelse. Alle burgere er altid tilberedt af friske råvarer af den bedste kvalitet. Hos os er gode råvarer vigtigt, men tilberedningen, service samt levering mindst lige så betydningsfuld for den samlede oplevelse. Vi prioriterer ligeledes høj køkkenhygiejne samt fornuftige priser...
Showing 1 to 5 of 5 (1 Pages)
We use cookies and other similar technologies to improve your browsing experience and the functionality of our site. Cookie Policy.